Om Jersie Privatskole

På Jersie Privatskole har vi 3 vigtige nøgleord:
  • Faglighed
  • Nærhed
  • Fællesskab 
Vi er en lille skole, hvor nærheden giver sig selv alene i størrelsen. Nærheden betyder at alle børnene er "vores børn" - alle voksne kender alle børn og alle børn kender hinanden. Det giver faglige og personlige makkerskaber på kryds og tværs på hele skolen. Vores hverdag er præget af stor fleksibilitet, idet vi hurtigt og effektivt kan opbløde det daglige skema for at lave noget særligt for en enkelt elev eller to, en enkelt klasse eller to og selvfølgelig også for hele skolen. 

Dette giver eleverne et trygt, nærværende fællesskab, der er det bedste fundament for at skabe en hverdag fyldt med faglige udfordringer for alle elever. En hverdag hvor eleverne har lyst og interesse i læringen.  Dette giver masser af gode resultater, og gør elever, medarbejdere og forældre stolte over at være en del af Jersie Privatskole.

Jersie Privat skole  holder i øjeblikket til i nogle pavilloner, midt i Jersie by. Vi arbejder på en permanent løsning på den nuværende adresse, idet grunden, vi bor på, blev købt i foråret 2020, og inden for de næste 3 år skal første etape af en helt ny skole stå klar.

En anderledes, bedre og sjovere måde at nå i mål på 

Vi arbejder med mange spændende idéer. Disse er skabt på baggrund af den erfaring, som skolens medarbejdere har opnået, samt det forarbejde, der er lagt ved skabelsen af denne skole. Vi kommer tættere og tættere på vores endelige fundament, men da vi er en skole i konstant udvikling, kommer vi heldigvis aldrig helt i mål.

Vi lever selvfølgelig op til de til en hver tid gældende fælles mål for grundskolerne; vi prøver bare at nå målene på nogle andre, bedre og sjovere måder.

Vi glæder os til at se dig og dine børn på Jersie Privatskole!

Seneste nyt

Dialogmøde og flere billeder af den nye skole

28. januar 2021


Den nye Jersie Privatskole

Jersie Privatskole den 1. maj 2020 købte grunden Åsvej 1
4. august 2020


Se flere her »


Indblik i hverdagen


Se flere her »

Jersie Privatskole

Jersie Privatskole er medlem af Lilleskolerne 


Kontakt/info

Jersie Privatskole
Åsvej 1, Jersie
2680 Solrød Strand

53 70 59 01

 adm@jersieprivatskole.dk